Friday, December 5, 2008

kena tag.




sebenarnya i ada banyak cite nak cite kat u all.. tak tau nak cite yg mana satu.. last2 langsung tak jadi nak cite..

memang semenjak 2 menjak ni i sibuk giler.. tak ingat punya..




kebetulan cik siti dah tag i. so i kena lah menjawab tag2 itu..




mari kita lihat soalan2 berikut..


dan akan ku berikan jawapan yang jujur dan jangan kamu memperkotak katikanya.




7 Fakta tentang anda.


1-ada resdung


2- baru baru ni saya baru perasan yang saya tido berdengkor


3-baik hati


4-pemurah


5-suka cium org


6-suka di manja2


7-im big. k-e terpesona admire saya punya. dah bagi advice kat dia tapi tak juga dia buatnya




7 Nama pangilan anda


1-zulhaidi


2-zul


3-abang zul


4-zaidi


5-uncle zul


6-didi


7-b




7 perkara yang berharga


1-kad ATM


2-Kereta


3-Cincin


4-sikat bulat


5-Kunci Rumah


6-ubat


7-handphone





7 perkara yg menakutkan anda di dunia ni


1-takut tak sempat bertaubat


2-tak nak mak ayah hilang. owh tidak. aku leh bunuh diri


3-takut terjatuh dari banggunan


4-eksiden


5-masa depan yang gelap


6-lupa diri


7-tak leh stim anymore




7 Lagu yang punya kenangan @ memberi kesan mendalam pada anda


1- kadal desem( lirik by ar rahman) masa sekolah dulu kita nyanyi ramai lagu ni menunjukan perpaduan kaum. siap nangis2 lagi .kawan baik saya tukar sekolah lain


2- Yakkai Thirai (Aiyutha ezhuthu) ( lirik by AR Rahman) bila sedih, down, aku akan pasang kuat2 lagu ni. 100% stress aku ilang. tapi tak leh dengar selalu sangat, nanti mujarab dia ilang. k-e cukup anti kalau aku pasang lagu ni kuat kuat.


3- lagu amy mastura. tak ingat apa nama lagu dia.. bila dengar. mesti teringat masa hari sukan kat sekolah. aku jaguh lompat jauh. cikgu junaidah suka kat lagu ni.dia yg pasang lagu ni


4-all music by kc n jojo= teringat kat chapit, masa ni dia bawak cd walkman anti shake. selalu layan sensorang album kc n jojo ni. lagu ni juga ingatkan aku pada k-e. dia selalu balik lewat giler sampai 3 4 pagi. tal selesai2 lagi kelas kuliah malam dia. rajin dia masa ni. time ni perot dia ada 6 pack.


5-No diggity- blackstreet


6-ja rule- apa ntah lagu dia.. masa ni zaman gelap sikit.. kuat betol bersosial.g disko.berparty, berjoget sana sini. mentang2 masih kurus lagi.dah pandai nak kaler2 rambut. sejak dah start kerja ni. dah tak g dah tempat2 gitu.


7-




7 Ayat yg kerap disebut oleh anda


1-ek


2-huh, soit r


3-dey


4- serius bang


5-call u back


6-oklah


7-chapit




7 Perkara yg Buat anda berkecil hati


1-buat dek ngan kita


2- buat bodoh


3-kuar chill ngan kawan kawan tak cakap


4-ckp belakang


5-berbisik


6-kedekut


7-tak cakap terima kasih




7 cara memujuk anda


1- buat kata2 lawak


2-buat memek muka


3-buat magic bodoh


4-kasi up sikit


5- belanja wayang


6- kiss pipi


7- belai2 skit




7perkara pertama anda


1. pertama kali org pompuan bukan muhrim yang cun gila pegang dan belai tangan saya lama lama masa tingkatan 4 lalu cover line ngan beg di peha sebab tak pakai spender.


2- kali pertama dapat tahu yang sahabat saya tu gay dah dapat tahu maksud gay tu apa masa di kolej dulu. lubang najis dibantainya. huh.. tak patah ke dia punya tu. kan pejal dan kemut dia belakang tu. huh.terfikir2 gak saya masa tu.


3-first time jakun g oversea ngan kawan2


4-first time fall in love masa tingkatan 5.


5-first time putus cinta lepas habis sekolah. mak aih. giler parah putus cinta ni. 4 bulan tanggung seksa.. serius beb. seksa giler. giler2 punya seksa.. ni la perkara paling seksa dia dunia aku rasa.. lepas lepas tu.. dah rilek dah.. tarak hal punya. sorong papan tarik papan . buah k-e dalam perahu. sapa pun tak nak ambik tahu. eh lari tajuk.


5-first time dapat lesen memandu. dapat bawak gadis gadis berjalan jalan


6-first time kenal bos saya

7-first time beli cincin tunang tapi last last tak jadi.

.



ok .. tu jela kot.. tak sempat dah ni.. rushing ni. nanti ada barang baik nak cite kat korang semua. karang karang la cite. oklah.. ni g cyberjaya jap..







7 comments:

Angel Wings said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows


Our Jordan Shoes:

Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6

Our Jordan Shoes:

Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6
Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6

Angel Wings said...

All online game's gold pieces supplied on site:
runescape gold
buy runescape gold
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape items
runescape accounts
buy runescape accounts
cheap runescape accounts
runescape power leveling
rs2
runescape 2
Runescape weapons
runescape lvl
buy runescape gp
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
dofus kamas
dofus gold
dofus items
dofus jol
MapleStory Mesos
mabinogi gold
buy mabinogi gold
cheap mabinogi gold
mabinogi money
warhammer gold
warhammer items
warhammer accounts
warhammer videos
warhammer money
warhammer power leveling
warhammer powerleveling
warhammer cd key
warhammer time cart

our websites is an professional store for runescape,warhammer online,mabinogi,dofus games gold,items,money,accounts,powerleveling,questqoint,runes and some other goods with fast delivery and world class service

Dory said...

lawak tul first time ko yg no 1 tu..muahhahahahhaha

sue cipot said...

jeng...jenggg cincin tunang xjadi tu masih dlm kotak @ dh tsarung ke jari manis org lain? wink*wink

SilverFerio said...

ok jumpa ko kat cyberjaya

zool irfan said...

sorry k-e.. hehe

SitiNur said...

K-E banyak kena-mengena dalam entri ni..hehe

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com