Monday, November 24, 2008

VAARANAM AAYIRAM

























huh.. lega. dapat juga tengok akhirnya.. best giler.

18 comments:

yaya|azura said...

boleh tahan ensem gak hero dia..... nak ajak abam fazz tgk gaklah.. hihihi.

Kakak Tiri said...

Aiyoooo... Sivaji The Boss pun I tak dapat tengok lagi :(

zool irfan said...

nama dia surya.. dulu dia gemok. skang dah kurus..
ni i punya idola ni.

Saya, Aku dan Kamu said...

mak aih. tak ajak punnnnn.. sob sob sob

zool irfan said...

i nak ajak k-e.. jangan harap la dia ni..
i takde kroni ni.. sapa nak jadi kroni i.. call i.

NaD said...

best gila barbie ke?

zool irfan said...

huh! cik nad. hanya rajini mengenal manikam... best giler.. leh nangis la kata org tu..

aku la ros said...

nk tgok...

Tok Ketua said...

hahaha dem u zool...

SilverFerio said...

kisah pasai apa nih?

Pink Marie said...

errr.. :|

Dory said...

best gile? best dr sivaji ke zol? time lagu, ade x diorg nari2 same?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tak keluar lagi filem ni kat sini :'(

Mr.bha said...

wow!!

SitiNur said...

Ct suka dia jugak.Surya laki Jothika kan. Ct duk gila dengar Kuruvi la ni.Tapi film tak tengok lagi..Vijay pun ansem bertambah slim skrg ni.

eryreckless said...

yeahh aku dapat rasa cambeh cite ne zool...aku baru tengok sivaji aritu hhuhuhuhu

sw337un7ej4 said...

hulamakkk...eden minat gilo ngan citer tamil nihh..lagik best darik industan heiii.. :))

Cah anak Cikgu Man said...

ko ni kan zool, ko kan, ada potensi nak dapat title datuk nih...ko promote la banyak2 pilem keling nih..mana tau Ali Rustam baca blog ko ni, dia promote ko plak kat Khalil Yaacob

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com