Wednesday, June 24, 2009

Bercuti lagi

Lama betul aku tak update blog ni.. takde idea siot...ni

ni aku nak taip pun tak tau nak cakap apa sebab banyak sangat nak cerita ni.. jap nak ambik mood..

sinetron..
korang tengok tak drama INTAN kat astro tu.. aku follow cerita tu.. dah mak aku hari2 tengok cite tu sampai kan aku pun terjoin gak tgk cite tu.. tiap hari pukul 11 malam aku kena ada kat umah duk depan tv. owh lupa.. aku skang duk ngan mak ayah aku.
bagi aku cite ni memang bangang nak mampus.. bodohnya intan tu dan jalan cerita tu tak logik dan menyakitkan hati.. yang peliknya aku tetap nak tgk cite tu.. sedap dia lain macam sikit..

Isu baju.
aku dah dapat dah t shirt kampung .. mana yang belum dapat tu. hello hello la kat tok.. dia plan nak nak bagi sekali harung je tapi masing2 banyak urusan tersendiri..
memang puas hati dan cantik la baju tu.. mengikut pengiraan aku kan, baju tu sebetolnya rege dia leh ke RM20.00 tau.. tapi kita hanya membayar RM10.00 jek. mekasih atas keiklasan pembuat baju tu..

K-e..
huh... tak bleh bla.. cuai betol..(jangan marah bang .hehehe)


tok..
tok sekrang ni sedang gigih berusaha tanpa kenal putus dan asa.. everyday pagi dan malam including siang on weekend.
sama sama la kita doakan kejayaan tok ye kengkawan..

Bercuti..
wei.. ni aku tak cerita lagi ni.. 28hb jun - 1 july ni aku holiday di phuket. ni company trip yang ke 5 kot aku g. tapi g phuket 1st time.. tak sabar rasanya ni nak g..biasa tengok gambar dan dengar org bercerita ni.. kali ni aku sendiri yang g. tak sabar siot...
nanti aku cekidout betol2 pastu aku bagi report kat korang sedetail nya..

Bertunang..
insyallah kalau takde apa apa hal... aku tunang 11 july ni. sejujur nya aku takot sikit la..walaupun tunang je kan.. mintak2 la takde lah kes cerai berai ni..biar lah tunang sekali dan kawin pun sekali.. kengkawan semua di jemput hadir juga ye..

ok.. aku dah update..

9 comments:

Pink Marie said...

ok mek dah komen.

haha.. bagus. padat skali.

Zu said...

Tahniah!!!

zool irfan said...

jum kita bersuka ria

McFie said...

lalalaalaa..hehehehe

bha a.k.a. Supernova said...

aku layan citer NUR KASIH!!!!

Khambeng Madu said...

hahahaha..ko tu tak leh blah..selalu kaco aku bila aku meeting..kalo ko call jer mesti tak kena masa..jgn lupa hadiah utk kawan2 dari puket tu..kalo ingat laa...hmmm..itu pun kalo ko ingat kawan laa..kawan yg selalu ko ajak minum petang2 ni...kalo ko ingat laa..bila nadi ko berdenyut kencang, aku mesti akan call ko tanyak khabar...kalo ko ingat laa..hmmm...hahahahaha

zool irfan said...

hahahahahhahaha...

ye k-e.. aku paham maksudmu..
hahahahaha
aku ingat..
ya aku ingat

Tok Ketua said...

zool.. percutian terbaeekk gi phuket tu.. mcm2 ada... kalo rasa2 nk overhaul kt sana la kan.. itu pun kalo ko x ingat kt sini la kan.. kann... kan...

SitiNur said...

Sib baik bos tak bawak pi cameron..Ambik la gambar byk2 nanti masa pi pHuket upload kat FB.

Bagusla Zool,kalau dah ada kemampuan jgn tunggu lama2,bertunang pastu trus kawin.

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com