Thursday, June 25, 2009

saraf otak..



Masa kat simpang nak masuk jalan jelatek.. yang kat depan trafic light tu, bersebelahan pula dengan stesen LRT Jelatek.. yang kat sebelah kiri ada nampak satu lorong sehala lawan arah nak masuk keramat dan di belah kanan jalan raya nak menuju ke kuala lumpur.. Tak paham ek..

ok macam ni.. kalau dari KLCC nak ke Jalan Jelatek.. Ikut jalan ampang .. jalan terus dan akan jumpa 2 trafic light.. trafic light pertama akan nampak petronas dan shell dan kat belakang shell tu ada tempat car wash dan disebelah car wash yakni berdepan dengan laluan masuk ke tempat car wash tu ada toilet wanita dan lelaki.
ok. dah jumpa trafic light pertama jalan terus dalam 500 meter bersamaan dengan 50,000 sentimeter akan jumpa trafic light ke dua . di sebelah kiri ada nampak kete dan kat sebelah kanan akan nampak kete.. kasi hon banyak kali.. kalau tak hon karang dorang tak nak ke tepi.. lepas dan hon tu terus masuk kiri cepat2.. dalam 200 meter baru jumpa simpang masuk ke jalan jelatek..
dah sampai...

9 comments:

yaya|azura said...

tima kasih di atas peneranga itu abam zool.... kalau tak, mesti yaya dah sesat.

NaD said...

adoilah..sabor je..

SitiNur said...

hahaha..apalah zool ni..

Khambeng Madu said...

lempang kang..

Mrs Jaja said...

zool ni....

HambaMaya said...

pergh.. mmg detail.. sesuai jadi trafik info era..

Tok Ketua said...

nk sepak kesian lak... xpe la gigit pun ok..

aLong notY noTy said...

zulll...ko sakit otak dah ke nk dekat2 tunang nih..hehehe

Armando De Luca said...

aduh sakit kepala

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com