Sunday, November 16, 2008

hari isnin.. sindiri tanya. sindiri jawap


saya bosan giler hari ni
kenapa bosan
tak tau la kenapa
nak saya tunjuk cemana saya bosan,
owh tidak..saya tak akan tunjuk
nanti saya malu..
kenapa malu?
sebab tak pakai baju,
kenapa tak pakai baju?
sebab panas,
kenapa panas?
sebab cuaca panas
kenapa cuaca panas?
sebab orang tak tutup cerek air masa air mengelegak
kenapa air mengelegak?
sebab ada org kasi bikin air tu panas
kenapa air tu panas?
sebab itu adalah satu proses globalisasi
kenapa globalisasi?
sarsi air dia sedap
kenapa sedap?
dah tok kata kawin itu sedap
kenapa kawin itu sedap?
belom try belum tau
kenapa kena tau?
tau fu far
kenapa far?
far alif ro ha. farah
kenapa farah?
farah mula mengesan ciuman anjing dia belakang seluar jeans nya.
kenapa jeans?
dulu jeans, nanti rosmah pulak.
kenapa rosmah?
ros, ala ros ,aku lah ros
kenapa aku la ros?
rose n romance
kenapa romance?
romance masa tengok cite omputih..stim wacakap lu
kenapa stim wacakap lu?
sebab pakai suar dalam size s.. ketat. sakit giler.. k-e punya.
kenapa k-e punya?
dia punya cute jek
kenapa cute?
sebab asbaha cute.
kenapa asbaha cute?
sebab dia pakai pencuci muka wanita
kenapa pencuci muka wanita?
sebab yaya suruh
kenapa yaya suruh?
sebab kalau tak pakai, asabaha kena koh
kenapa kena koh?
sebab sedap.
kenapa sedap?
sedap sebab macam tok kata
tok kata apa?
tok kata kawin tu sedap dan lazat..
kenapa lazat?
lazat la.. dia macam ..macam payah nak cakap la lazatnya cemana
kenapa payah nak cakap?
sebab lidah tergigit
kenapa lidah tergigit?
ingat kan sup lidah tadi, tu yg tergigit
kenapa sup lidah?
kat jalan doraisamy ada jual.. sup turpedo pun jual
kenapa sup turpedo?
kemaluan lembu sedap dimakan. tok kata sedap
kenapa tok kata sedap?
sebab dia dah kawin, mesti semua sedap?
kenapa sedap?
ARRGHHH,, U SHUT UP!!!!



tok.. i miss u..

21 comments:

NaD said...

parah dah abam zool nih. abam zool menjelaskan perihal "sedap" lebih dari 3 kali. teringin ke abam zool? gi la minang partner wink wink tu cecepat. hehe

DoOrDie said...

hehehehheh....

mana nama kuntum?

zool irfan said...

nad: mana ada parah.. saje jek
doordie: nama kuntum spesel skit.

Saya, Aku dan Kamu said...

alahai.. tatau la abam zool ni nak cite pasal 'sedap' atau pun nak ceritakan kerinduan dia kat tok? ai sudah konpius

Tok Ketua said...

hahahahaha... terguling2 aku... siot ko zool.. hhahahaha...

xpe zool.. kalo free mlm2 kita sembang lebih... ok..

sedap mmg sedap... slluurrrppp... muahahahaha

Dory said...

dah teruk dah ni.. abis la k.e mlm nih! haha

yaya|azura said...

i memang sedap.... nyumm nyumm .. abam zool pon sedap.....

sue cipot said...

hahhahaa Abam zool mgalami gangguan jiwa akibat di tinggal tok.. huhu

KitKet said...

sekeh jugak budak ni kang

Gee said...

lol!!! adoii... memang confirm dah parah nih.. :))

Pink Marie said...

ala abam..
kan mek ada nie..

hnss hnss...

SilverFerio said...

:))

Kakak Tiri said...

Teringin Ampang Yong Tau Foo. Sedap.

BTW, Zool, gambar last tu tak loading habis laaa :(

aku la ros said...

ngeh ngeh ngeh... sedap ke rindu?..

McFie said...

sedappp banggg??? hahahaha

Mrs Jaja said...

zool..zooll...

MummyAju said...

hahaaa,guling²....!!! kelako sggh!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau sedap, mintak satu...

Zu said...

alahai kesian zool:D

eryreckless said...

aku suke baca zool 4 kali aku baca 4 kali aku guling2 gelak hahahaha ...lu mmg beh la wawawawa

sw337un7ej4 said...

adehh..jiwa melan kronik dah nihh..sian abam zool :(

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com