Sunday, November 9, 2008

House Bunny


hehe.. ni la yang i cakap dulu
i menang grand prize..



mahal gak benda alah ni..
i malu nak simpan
tak tau nak bg kat sapa..
nak bagi kat wink wink tak boleh..sebab dia yang kasi menang..
emmmmm


rasa geli pun ada simpan benda ni. malu je kalau k-e tengok..
yang kecik tu harga dia 50 usd yg besar tu 100 usd..
tapi i rasa macam nak bg free je kat org..
sapakah dia?

18 comments:

Pink Marie said...

ehem ehem.
ehemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

nape tak pass je kat mek masa kat wedding tok ketuek. tp nape taleh bagi kat wink wink? biar la dia kasi menang ke kalah ke. bg je, kalo tak mek sudi terima... uhuk huk.

yaya|azura said...

cepat betol mek ehem yer....

bek zool kasi kat yaya, else yaya pecahkan rahsia zool... i know what u did last wiken ..

wohohohohoho...

DoOrDie said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkk

Kakak Tiri said...

Apa yangorang kampung perlu buwat untuk memenangi hadiah tersebut??

sue cipot said...

abam zool dh kurus la skrg..
kacak pulak tue
wah dlm pic kawen tok abam zool yg paling myerlah, tampan, gagah, macho, errrr kasi lah kat sue hehehee

zool irfan said...

pink: i ingat nak bg kau u jek u minat pink.
yaya: i ingat nak bg kat u juga, sebab i suka u.
doordie: i pun macam nak bg kat u jugak
mem:L i lagi la rasa nak bg kat u jugak sebab i suka bamin masa jambu
sue: i ni sangat sangat rasa nak bg kat u jugak, sebab u sayang kat tunang u.


emmmmmmmm

SitiNur said...

Ct nak!!

Mrs Jaja said...

zool bg kat aku jek la...nak! nak! nak!

Zu said...

:D

SilverFerio said...

apa benda tu zool?

Dory said...

bagi la aku.. aku tgh jiwa kacau nih.. heh

Khambeng Madu said...

jgn ko bawak balik kejadah pink tu kat umah..kang ke tong sampah lepasnye...hahahaha

aku la ros said...

tak sangka abam zool ni hati pink..
kalau abam zool tak nak.. ehem ehem.. minah jiwa pink ni sedia menerima.. hehehehhe

Gee said...

haaa tu sure Zool rasa cam nak bg k.gee tu.. kan kan??? (sambil kenyit2 mata kat Zool)

NaD said...

takpe abam zool..takpe.. ciknad tak kisah.. abam zool kasik je kat org lain (mulia tak hati ciknad??) muehehehe.

Tok Ketua said...

zool ko syg aku kan.. kalo bg aku pun xpe.. aku leh bg kat ad.. ko pun syg ad jugak kan?.. kan... zool. kan..

HambaMaya said...

bagi kat Khairy Jamaluddin jer...

sw337un7ej4 said...

kihkih..nak kena cabut nomo dak nih..

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com