Tuesday, February 3, 2009

im back..

salam semua.. pe kaba.. sorry org2 kampung.. semanjak 2 menjak ni.. sibuk sikit keje.. bos saya buli saya baik punya sampai ke tengah malam diperah nya tenaga saya.. nak curi masa nak update blog pun payah.. dah la pc kena virus.
tapi saya redha..saya pekerja yg taat setia dan ikut perintah orangnya..









Mr baha belikan saya baju t shirt dari bandung.. ni t shirt yang kualiti punya. yang mahal punya. cotton dia tebal sikit. size L. k-e pun dapat gak.. tapi yang cheap2 punya.. mekasih baha sebab lebih-lebih kan saya dan manja2 kan saya dari k-e.. hehehe

terima kasih baha. ingat jugak awak kat saya..

sayang juga awak kat saya. terasa di hargai dan terasa nak menodai awak jek skang ni.. hehehe




tu la.. cakap tak serupa bikin.
punya la beria ria nak diet la. nak bersenam la..
6 pack la.. otot dada keras la.. to 68kg la..
ni hasilnya selama setahun.. 90kg.
ni payah ni kalau ada org take care ni..

11 comments:

Zu said...

zool aku rasa penimbang tu rosak lerrr .....berat ko bukan 120 kerrr???:D

Dory said...

muahhahahha.. windu kat ko!

Gee said...

muncul jugak adek sorang nih :)

yaya|azura said...

nasib baik abam zool pandai kembali ke pangkal jalan... hihihi

jom... sama2 kuruskan badan. I'm targeting to loose 3kg/mth ... at least. ;-O

bha said...

fuhhyooo...... dlm plastik lagi,...

Pink Marie said...

hahah abam oh abam.
sasa ape abam. perut kasi blkg sket. tp yg blkg kasi maintain.

Tok Ketua said...

zzoollllll!!!!!!!!!!!!

zol berat badan aku ngan ad pun x sampai berat badan ko... jaga2 zool.. ikut nasihat yg aku bg... ko wat2 frust ngan k.e... mesti ko kurus lps tu... huhuhuhu

zool irfan said...

hahahaha..
ni pun kira ok la berat aku 90 kg..
kurus apa..heheh

apa pun.. saya tetap akan kekalkan paras tubuh saya.

SilverFerio said...

banyak gak kena invest nih hahaha

DoOrDie said...

wooohooo!!!

Rien said...

Woot.. Bandung?? ehy not come along with boss zool???
[btw still remember me tak??]

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com