Wednesday, May 7, 2008

cuma nak testing..


abad ke 20 ini.. ramai masayarakat hidup dalam keadaan nomad selepas adolf hitler menembak seorang jurujual di padang permainan..

namun begitu jurujual tetap idup..dah kena tembak banyak kali pun tetap hidup..ini macam satu bentok penipuan saja.. mana aci... lain orang dah kena tembak.. lain orang mati tapi dia tak mati...

perengan ke3...
apa masalahnya kalau tak berbudi bahasa pada mereka yang kurang bahasa..

perengan ke 4...
ini lagi satu teruk punya kes.. ada ke naik motor kena pakai helmet... tak perlu sebenarnya pakai helmet ni... kerana kepala di tengkorak kita lebih mustajab dan
keras dari helmet.. bukan helmet di bawah tapi topi keselamatan di kepala.. bukan di kepala lutut atau kepala cute , tatapi dia kepala otak kita..

perengan ke 5..
sesudah selesai persembahan tarian.. saya mula menyanyi dan menari.. kenapa saya menari.. karena itu sejenis tarian ... tarian apa.. tarian cuba teka..

hehehehehe.....
puas sudah ku merapu .. ok jum start balik.....


salam semua....

weiiiii... korang... walaweii .. aku tak tau lak korang ada kat sini.. semua ada kat sini.semua pun chill kat sini ek...
Lela pun ada ha.. apasal kurus sangat lela ni...bamin mana ni..
ni ha.. mamaket pun ada.. lama tul tak komen omeng di page mamaket... kim salam kat gunung ganang tu ek.. chapit tok ketua.. ni sejak bila ni jadi tok ketua ni..makin menjadi jadi ni.. tapi takpe pik.. aku sokong kau jadi ketua kampung.
yayaaaaa...... lama dah tak jiwang miwang kat yaya ni.. rindu kat yaya..lama dah tak dengar lagu besh2 kat bumble bee..

ni pun.. wani pun ada.. siti sifir pun ada... tu ha yang kat belakang tu.. sapa nama ntah..yop, lama tak nampak.. jiran2 kampung lain semua ada ni ha...]
ni sapa ni.. kambing mana kambing.. si hairi anak ikan ku mana? tok ketua!!!.. panggil hulubalang2 tu datang sini semua.. nabil mana... tak siap lagi ke bom dia tu..bukit mana bukit..

wahh.. semua org kampung kumpul sini ni ha...maap la.. abg zool tak bawak ole ole..tercirit tadi
kat tengah jalan..eh tercicir tadi..
ha.. everybody... meh sini hug abg zool meh..maap la.. ketiak ni basah sikit..
korang tau tak.. abg sesat bukan main jauh lagi pasal nak jumpa korang.. ntah blogger mana ntah abg zool jumpa.. macam org la abg zool jumpa..
berhari hari mencari.. last-last abg zool ingat mamaket ada tinggal dia punya map nak datang sini.. tu yang zool leh jumpa korang tu...

abg zool mintak maap la lambat join.. bukan apa. zool ni buta hati pasal IT ni..ketinggalan lak tu...
mekasih la mamaket ada tinggal wasiat nya.. tidak abg zool tak tahu macam mana nak datang sini...
tok ketua.. ni angkat beg ni.. berat.. abg zool nak berehat jap.. ok org2 kampung.. malam ni jangan lupa buat parti keramaian untuk kehadiran abg zool.. nak request mamaket n the kids jadi penari undangan..lela.. abg nak ayam masak sejati satu..yaya.. tolong urut batin kat tengkok abg zool ni.. sengal2 ni.. tok ketua tolong cover line ek..abg zool nak layan stim ni..

24 comments:

KitKet said...

yeayyyy.. berjaya jugak abam zool cari alamat kampung kami ni semua..

kat sini memang xleh nak add cam dalam yahoo.. cuma zool kena copy paste http kami dalam blog link..

KitKet said...

btw.. kahkahkah.. apo yang ekau mengarut ni labu!

Ketua Kampung said...

baru pindah dah byk cekadak.. aiii.. nasib baik diorg manjakan ko kalo x... aaaii..

yaya|azura said...

abam zool... yaya nak hug hug hug! nanti kita adakan sessi blajar memblogspot nie nak?

zool irfan said...

hehehehe... meh sini everybody.. abg zool nak bg hug ni..

huh.. dekat 2 jam dok membelek benda alah ni..sib baik keje dah habis..
ni muka-muka ni.. cemana nak letak gambar muka ni..

KitKet said...

pegi kat front page - edit your profile

yaya.. jalankan tanggungjawab.. zass

Ketua Kampung said...

ko mmg cilaka la zool.. aku dh x tahan gelak ni.. apa yang ko merepek ni??!!!

kalo leh ko pujuk semua pindah kg baru kita ni..

yaya tolong urut abg zool ni yer.. sian dia dah 2 bulan sesat kat bulu ketiak k.e...

Kakak Tiri said...

Abam... sorry I sakit kepala... tak dapek nak kedapur masak ayam. Abam order je le kat Hillpark sana, ya Abam ya.

yaya|azura said...

sedapnyeee ayam golek kat hillpark sane.. ehhh .. abam nk urut yer?? yaya mmg pandai urut2 nie. xsesia perkenalan kita tau. oh!abam zool.

zool irfan said...

mekasih yaya zool sorang ni.. tok ketua.. buat kopi radik secawan... pasang kipas tu kuat2.. huh.. penat berjalan tak abis lagi ni..

sini yaya.. kat urat pelikat tengkok ni..kuat-kuat sikit.... urrrpppp..

Mediocre Loner said...

abam tu apa? lobam ke?...eh eh Zool..akhirnya tak kempunan kmok dok carik zool kat sini dah!!!

Gee said...

aduhh... kelakarnya... tumpang gelak jap sini... =))

SitiNur said...

abang zul ada,baru la semangat skit kat sini..

Gee said...

nak linkkan lah zool nih kat blog k.gee (masih gelak tak abis lagi)

aku la ros said...

tak nak komen apa2 sebab abg zool musyuk.. nak promote diri jer ni.. testing testing 123.. hehehehe

cik tun teja said...

meriyah sungguh hai si zool ni di sambut..

hermm..sila la silaa..

Hanamichi_Sakuragi said...

ala zool rilek la ...aku pun masih merangkak kat blogspot ni.......Anyway entry ko tu betul2 buat aku ketawa guling2 taw

cik tun teja said...

holeh kerna maseh lom didonlod agik hitu chat box, maka dgn hini dgn rasa gumbiranya, cek nak minta hizin leww meng-add akan hincik zool di blog cek sana nun..

leh tak ek? :D

dan tak lupa, sudilah cek membantu hapa2 yg cik zool perlukan huntuk umah baru ni..insyaAllah

sue cipot said...

salam abg zool....
ssguhnya kdtgan abg zool amat le dinantikan oleh smua pduduk pat sini.. penat redah belukar, terjun parit, redah lombong, kua masuk gua.com.my kat sini rupanya abg zool... welcam

zool irfan said...

mekasih semua.. tak sia2 sambutan org kampung ini sungguh hangat..segarnya hirup udara kat sini

abg zool akan pastikan tiada gangguan lagi di sini.. semuga semua idup aman dan harmoni..

SilverFerio said...

salam semut ngan zool :))

-me- said...

abg zool dah lupa kat kita yer..huwwwaaaa

eryreckless said...

aku pon berjaya mentesting walaupon aku tau buat mende ne lima minit dan 23 saat yg lepas hahaha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ada petai hutan sikit ni sebagai buah tangan... Tak susah2 pun...

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com