Monday, May 12, 2008

Mesyuarat tak rasmi..


apa aku nak update ni.. jap ek.. bagi time sikit nak tune minda ni....


level 1..

dady dia semalam pergi ke airport naik beca.. tapi malangnya beca punya gearbox tu rusak.. terpaksa la dady dia naik teksi.. mahal la sikit bayar..


level2..

Handpon ni kalau yang murah tak la selalu rusak.. tapi kalau yang mahal2 tu senang je rusak..barang kali hanpon ni tak mahu tuannya jangan membazir selalu beli hanpon mahal-mahal..


level3..
kuku ni baru je potong hari jumaat lepas.. nampak segak kuku aku ni lepas kena potong..nampak gayah gitu kuku mak ni..


level4..

aku tak dulik..aku nak makan betis ayam..kau amik bagian tengkok ayam ni.. nah ! hamik kau..



isi...

salam pagi/petang/malam dan ceria semua pada penduduk kampung... dah seminggu dah zool rehat kat kampung ni.. abg nabil pun dah selamat sampai.. mekasih la .sdp petai hutan ni. tenang dan senang duduk sini.. mekasih la atas layanan penduduk kampung ni.. memuaskan...


tok ketua... nanti buat satu mesyuarat untuk lantik A.J.K baru...dan kepada ajk senior tu sila la jolokan ilmu anda kepada ajk-ajk baru ni tentang tugas2 mereka..



penutup..

nak jumpa encik baha malam karang di s.alam.. baru saja sampai di kuantan..
nak ajak dia cari duit ..

18 comments:

Kakak Tiri said...

Zool - AJK Hadiah dan Sijil Penyertaan
PL & Azrul - AJK Dokumentasi

PS - Malam ni cari duit lebih sikit ya. Boleh buat belanja kenduri tolak bala Kampung Sri 360.

sue cipot said...

kenduri tolak bala? huhuhuhuhuhu
bikin aku gelak besar kat opis.
smpai xboleh cover2 hahahaa sis lela mmg kelakar lah

zool irfan said...

tula .. hahahha...
baik kak tiri..
saya dan kuncu kuncu saya akan cari duit ini malam..

yaya|azura said...

abg zool..yaya nk makan chopstik tau .. eh! ciken chop. :D

Ketua Kampung said...

zool.. ko cari duit mcm biasa ker?.. waaahhh.. dh ader geng skg nak cari duit yer.. kalo tjk peha tu biar lama2 sikit baru leh dpt duit lebih..

nak mekap2 style.. kakak tiri leh provide mekap baru2.. huuhhuhu..

zool irfan said...

hahahaha.
kau pik.. jangan la bocor rahsia..

aku la ros said...

hew hew hew... tak tau nak komen apa.. hehehe

SilverFerio said...

huhhhh x jadi plak nak joing zool cari duit malam ni... wakakaka...

ngomel@n fizzzy said...

abg zool..wink*wink*44x..amu link boleh..

KitKet said...

hahahha.. bulu betis tu jangan lupa cukur..

Gee said...

kenuri tolak bala tu pjgkan sampai JB n temasek tau..

Mediocre Loner said...

hahahahahahha..kelakar lah zool nih...anyway thanx for the wishes...sungguh terharu...naik mengaru-garu pula....LOL

cik tun teja said...

ha'ah..ko jangan lupa suwuh tok moh keteputuihhh (semboq ayaq jampi maa..) pat utara masa tolak bala tu zool ekk..

Hairi said...

zool, ko nak ajak baha wat overtime ke? kat sini ader lorong kunyit ke? huhuhu...

Kakak Tiri said...

Ni akak pinjamkan bulu mata pelesu. Yang ni blink-blik sikit... baru ngancam.

Ahh... Baha kata dia sampai lambat skit sebab jalan jam. Blum habis shave bulu kaki.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Mencik!!!!cik zool meminggirkan kite...uwaawawawaaaaaa

~ beaber ~ said...

hew hew hew ...

~ beaber ~ said...

tu la ingat ikan ada pat area tjg malim biar benawww!!!!

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com