Friday, May 16, 2008

Stesen yang berikutnya.. thailand.















Next station.. thailand..

Tolong la bos.. saya nak g sini.. tolong la.. pls.. pe kejadah chill kat cameron highland.. bos jangan buat janji keling plak.last minit tak jadi..karang saya sembur ink kat lap top.
pls ek bos.. we decide and u pay..
kautim..









13 comments:

SilverFerio said...

zool ada pakej lain ke? hehehe

Kakak Tiri said...

Boss Aban Zool ni suka sangat minum teh stoberi kot? Skit-skit Cameron... tak style langsung eh.

Dory said...

nak g Thailand kt mane? Phuket?Bangkok? Krabi? yang pasti Thai food sangat sedap!

_ said...

مرحبا ،
واريد ان اقول لكم عن عظيم الموقع وجدت. إنهم لا يدفعون لي لقراءة البريد الالكتروني وزيارة المواقع على شبكة الانترنت وأكبر من ذلك بكثير.
انها مجانيه وسهلة للانضمام الى تسجيل الدخول! انقر فوق هذا الارتباط لزيارة :

http://www.ft-mails.com/pages/index.php?refid=chuach2008

اشترك لكسب المزيد النقدية الآن!

Tok Ketua said...

ok la tu gi cameron highlands.. aku kalo gi ngan k.e pun dh cukup wat havoc kat sana.. kita org mana2 pun leh chill..

Gee said...

ekk sinipun ada tulish arrabb??

KitKet said...

sawadeeka koon chaai .. sabai dee mai

Si Tukang Karut said...

hehehehe kmok cuma tak tahan toleh kiri..toleh kanan bau kerang...kata hubby pasal...sos ikan depa...mmg muak giler...but the place is nice...real nice...

kalau tak berendam tak sah lerr kalau dah pi thailang nih...LOL

balik berlapok jerr kulit...cam aprika...

HambaMaya said...

seumur idup aku, tak penah gi cameron highland!! banyak tempat pegi, cameron highland tak pernah sampai.. hmm.. er, nak mintak izin letak link ni.. boleh ker?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dulu kalau lelaki pergi Thailand jer, mesti ingat pergi tempat tak baik. Kalau sy balik kampung sebelah ayah kat Kelantan, mesti pergi Rantau Panjang, masuk Golok, shopping 'high branded goods'.

Hanamichi_Sakuragi said...

Bila la aku akan dpt ke thailand huhuhuhu...

-me- said...

abam zool, i nak itott

-me- said...

abam zool, i nak itott

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com