Sunday, August 17, 2008

kenduri kahwin gak



aku pun banyak gak g kenduri kawin bulan ni..dan tahun ni paling banyak g majlis perkahwinan org..

semalam aku g jelebu negeri sembilan.. pertama kali sampai sana kat kampung melayu spertang.. panas dia kat sana memang yang amat. tapi nasib baik banyak pokok pokok hutan meredupkan suasana panas di sana.. majlis kahwin kat situ memang sempoi giler.. cuma pasang 3 canopy jek..tapi dorang punya layanan memang best.. pelamin pun cantik.pasangan pengantin pun cantik jek.. dia punya lauk pauk memang best tapi aku tak dapat makan habis sebab pedas giler.. basah songkok aku sebab peluh...

memang seronok tengok majlis perkahwinan kat situ serba sederhana tapi meriah...
lepas habis je majlis perkahwinan di negeri sembilan terus aku datang ke rumah tok di klang selangor..kami ada bincang skit pasal majlis tu nanti..
huh.. macam tak sangka je tok nak jadi somi org.. dah ada org nak take care kat tok. tolong basuh seluar jeans dia.. tolong kemas dan lipat boxer dia.. ada org tolong belai rabut dia..
benar ke tok dah nak kawin..
dah la tok macam tu.. mampu ke? larat ke? ada tenaga ke? bertahan lama ke? long lasting ke?

apa pun syabas buat tok.. aku cuba buat yang se style yang mungkin dalam majlis tok nanti.

buat k-e kambing.. woii.. baik kau g urut...tak kan nak biar macam tu selama lamanya..

18 comments:

sue cipot said...

abam zool kurus tok bukan sbrang kurus tau.. haha kang setahun 2 org ha pengsan abam zool..

abam zool biler lagi nak jemput sue makan nasi minyak knduri sndri nie.. mnanti dgn penuh ksabran

yaya|azura said...

abam zool.. jom kita kawen!

zool irfan said...

emmm.. mungkin gak sue.. mana la tau tok dah upgrade daya ketahanan dia lepas training dengan diri sendiri..

jum yaya.. abam zool dah tak tahan dah ni..

aku la ros said...

nak kawen..tp tak ada calon....:(..

missjaja said...

haha..zul ni..biarla chapit nak kawen...dah sampai seru...ko lak bile lagi?

si k.e tu knp? ape yg kene urut tu?*thinking

Gee said...

musim org kawin kot thn 2008 ni... btw.. harap2 korang suma ada ler kelapangan nak hadirkan diri kat rmh k.gee sabtu ni (23/8/2008) ni yer.. :)

Si Tukang Karut said...

hah cian pulak zool ...kalau tok kawen zool jgn dok ngendap malam pengantin..ajak K.E pi tgk citer otraman...nanti bila bab bersalaman...Zool gan K.E jangan pula menangis hiba...buruk nahhh...

harap Zool dan K.e dapat melepaskan TOk dengan tenang...jgn di bawa berduka nanti kmok mai bawah buah kedondong ok?

Tok Ketua said...

tok sedih gak nk kawin ni.. lps kawin tok dh ader tanggungjawab lain... tapi apakan daya tanggungjawab utk bakal isteri tok amatlah penting kerana ia masa depan tok sendiri gak..

kowang jgn la emo.. tok steady jer... isk..isk.

zool irfan said...

tok.. jangan lupa kenangan kita bersama ye tok..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tahniah Tok. May the force be with you (tenaga dalaman...)

Khambeng Madu said...

hahahah...urut perut ko tu...muka umor 26 tp badan mcm umor 58...adoiyai....

tok...kami bersedia untuk majlis tu...kami akan layan smapi mlm...kalo mlm pertama tidak menepati hati bini tok, kami ada...!! hahahah

Dory said...

hahahaha.. mangkuk beng! betul ckp zul tu, buat2 la ape2 yang patut.. dah kronik sgt tu..hhahahha

SilverFerio said...

selamat pengantin baru zool... smoga kekal bahgia dengan pasangan baru

Hanamichi_Sakuragi said...

hahahaha tak tahan baca komen K.E

Kakak Tiri said...

Hahahahahaha... lawak macam gini ler yang membuwatkan mataku tidak mahu pejam-pejam. Orang Kuchai Lama dah nak turun keje dah ni ha. Adohai mata.

cik tun teja said...

heheee...sungguh syahdu ketiakku membaca lawak antarabangsa ko ni zooll..tak dapek nak bayang kekalo gue ada ditengah2 kowang..

adehh..leh mati kepenatan gelak tergolek2..huhuuu :D

HambaMaya said...

urut jangant tak urut.. hehehe

Saya, Aku dan Kamu said...

nape ai terlambat. nape page ai tidak mengatakan ader update dr abam zoolllll. tidakkkkkkkkkkkkkkk

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com