Friday, September 26, 2008

ambil kesempatan



salam ramadan pada semua blogger dan penduduk kampung tiga enam kosong..

saya disini yang badan tinggi gempal tapi tak gagah sangat, rambut kerinting ikal pendek dan dah pakai shampoo, sideburn panjang tapi sayang betul hari tu tercukur, muka dah xde jerawat, mulut wangi, baju dah iron, misai dah trim, catsby di rambut,
bvlgari aqua di baju dan leher,dan kesan colgate di gigi..

dengan gembira,
dengan senyuman girang,
dengan ikhlas hati,
dengan penuh kasih dan sayang

ingin ucapkan selamat menyambut hari raya maaf zahir dan batin...
maaf kan saya kalau ada terkasar bahasa tulisan dan bahasa kata, gurauan , sindiran, teguran yang terasa hati , harap di maafkan.

awal plak ucapan hari raya ni..
semuga syawal yang akan datang ni menjanjikan kebahagian di sisi keluarga dan rakan taulan..


Zulhaidi bin Abu Bakar

18 comments:

yaya|azura said...

oh abam zool... terjatuh chenta pule dengan ucapan syawal abam zool nie.... heeee..

yaya pon nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kalau ada yang terkurang ke terlebih ke.. selalunya kalau terlebih tu abam zool mesti diamkan je kan... hihihi... nanti kita salam cium tangan, okies?

aileboo.

Gee said...

selamat hari raya Zool.. maafkan k.gee kalau ada salah silap terkasar bahasa ok.. :)

zool irfan said...

sama la macam zool.. kalau terlebih tu kira halal la ye..

kalau salam kiss pipi leh tak.. wat senyap2 jgn bg abam ehem ehem nampak. hehehe.

zool irfan said...

kak gee.. zool pun sama jugak la.. maap la ye kalau kata2 saya ni kurang disenangi..

Saya, Aku dan Kamu said...

mari kita bermaaf-maafan. zool, klu balik ganu moh ler datang beraya umah ai ;)

salam aidilfitri. maaf zahir batin

KitKet said...

selamat berhari raya dan juwe berhari2 iyer abam zool.. nanti bila jenjalan kolek duit raya.. tolong mintak persen mamaket sama tau.. mak malu ler (*eceh)

SilverFerio said...

selamat hari raya aidil fitri... jum nak buka posa dulu neh... nanti2 sambung minta maaf

Kakak Tiri said...

Aleboo Zool.

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir Batin.

Pink Marie said...

abam zool........!!

abam zool buat mek senyum2 baca ucapan raya neh. kelesss gituu..

ada duit raya tak tuk mek? psstt tuk mek je tau.. rahsia ok?

NaD said...

Selamat Hari Raya Abam Zool! Ailebiu jugakk!

Mademoiselle Cynicleopetra said...

selamat hari raya zool maaf zahir dan sanubari ok....mommi ucapkan salam muhibbah buat zool tercayunk....kalau mommi mai...tangan tu jgn bau belacan...kang mommi kencel nak bersalaman...heheheheheh

SitiNur said...

Selamat Hari Raya Zol.Maaf Zahir & Batin .Hehehe entry ni mcm xsabar nak raya dah..

Warnawanie said...

selamat hari raya zoolllll

Dory said...

selamat hari raye zool.. nak gelak2 je bace blog ko ni.. haha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Zool. Jamu kari ke di hari raya nie?

aku la ros said...

selamat hari raya maaf jika tersalah kata..

ady said...

salam perkenalan,
seronok baca blog orang yang namanya sama nih.Kita berkongsi nama yang sama.

ady said...

salam perkenalan,
seronok baca blog orang yang namanya sama nih.Kita berkongsi nama yang sama.

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com