Thursday, September 11, 2008

backpain...


sibuk urat saraf aku alirkan darah ke tubuh2 aku..bila darah lalu ke pinggang.. darah itu mempengaruhi semua sel sel dalam pinggang untuk rasa sakit.. dan aku skang rasa sakit giler pingang..

kalau tertido atas lantai simen ni leh sebab kan sakit pinggang ke?
ye la .. malam tadi saya di atas tilam tapi bila sedar bersahur sahaja,saya di lantai.. sejuk sangat lantai tu masa saya terjaga dari tido.. pastu pinggang ni mengenyam berdenyut denyut .. dia macam sakit2 manja.. yang tak bestnya macam tak selesa.. nyut nyut je belakang ni.. sampai skang nyut nyut nya terasa..

ada idea tak untuk wat rawatan segera?
kalau tampal selepontap yang dibubuh minyak kapak ke pinggang.. ok tak?
kalau gesal2 pinggang ni kat bucu meja menjadi tak?
ke nak wat sit up jek?

14 comments:

NaD said...

Cian abam zool.. tu la.. buas sangat tido.

Baik abam zool suruh cikyaya massage je la pinggang tu. Gerenti cepat baik. Heeee..

Hanamichi_Sakuragi said...

masuk angin kot......try la letak minyak gosok suruh cik yaya ok

zool irfan said...

ni kalau soh cik yaya urut.. makin buas zool nanti..
wink wink

Si Tukang Karut said...

ciannya..kene calling2 nyonya meneer nih

Gee said...

iskk bahaylah Zool tido atas lantai.. utk sementara ni tak de koyok ke Zool? nanti leh releive sikit..

satu lg pinggang nih kalau sakit2 selalu kena check tau.. sbb kalau ada masalah ginjalpun leh rasa sakit pinggang tau

aku la ros said...

buas betul abam zool ni.. sian cik yaya kena urut abam zool.. hehehe

Dory said...

ko g la berurut.. kang melarat susah.. mude2 lg dah sakit pinggang. aku ni back pain jugak. bahu ni asik sengal2 je.. org ckp stress, xtau la..

Pink Marie said...

mek sakit lagi blkg ngn leher ni kesan eksiden aritu.

pastu mek tambah lagi sengal2 kat perut n pinggang ni lepas g gym aritu. tak reti sakit betul la mek ni.

nape tido buas sgt? heheh..

yaya|azura said...

nanti yaya urut ye sayang.... dengan penuh rasa kaseh dan sayang yang tak berbelah bagi... u take care, coz i care.... tau!

Saya, Aku dan Kamu said...

abam zool mesti dh baik pinggang. sbb semalam dia telah menggoyang spanar ala-ala inul di karaoke. tak gitu abam zool?? hahahaha LOL

HambaMaya said...

wahhh.. pinggang tak leh buat main zool.. nak pakai lama tu.. kang tak perform lak.. hehehe.. kalau muda-muda sakit pinggang, kena cepat gi servis nih..

Tok Ketua said...

eleh zool.. taktik jer tu nk suh yaya urut.. dasar tupai..

sue cipot said...

hahhahaha smpai lupe nk komen bile baca komen bro HM & tok huhuhuhu

sabar je lah tupai

Kakak Tiri said...

Bahaya muda-muda dah sakit pinggang nih. Hish!

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com