Sunday, July 6, 2008

Dasavatharam.....




Kamal has essayed all the ten roles in a meticulous way in ‘Dasavatharam’!

‘Dasavatharam’ remarks the passion of Kamal Haasan for filmmaking. Kamal has played ten different roles in the film and all the ten roles have been thoroughly planned right from the body language to the dialogue delivery. The eyes are considered to be the most effective tools in creating the right kind of attitude for any actor and Kamal is a master in that. Be it the Vaishnavite priest of the 12th century, the American President George Bush or Fletcher, the American baddie, Kamal has done it in a very elegant manner.

‘Dasavatharam', the most expected movie of the year 2007

‘Dasavatharam', the most expected movie of the year 2007, features Kamal Haasan and Asin in the lead roles. Planned for release sometime in the middle of the year, ‘Dasavatharam' is a class in itself. For it features Kamal in ten different roles. K S Ravikumar is directing this mega budget movie for Oscar Ravichandran. Himesh Reshammiya from Bollywood is scoring the music. This is his debut in Kollywood.

Kamal, always known in the industry for trying out something new, is handling ten different roles in this movie. It looks like he is trying to break the record of Sivaji Ganesan's nine roles in ‘Navaratri'.



The movie is being shot in different locations in India , Malaysia and the US . When the hero does something, should not the heroine follow? Kamal's ten roles are countered by Asin's dual role in the movie. This is the first time in her career Asin is playing dual role. Mallika Sherawat dons an altogether different cap in this movie. She appears as a CIA agent while Jayapradha, the well-known character artiste, plays another important role in the movie.




semalam saya g tengok midnite movie kat GSC Mid valley...memang dah target lama dah nak tengok movie aktor Kamal Hassan dgn Asin ni..

cite dia ok ok je la.. ada sikit confius sebab kamalhasan pegang 10 watak dalam cite ni plus dengan dia punya bahasa dan subtitle yang laju giler plus bau minyak sapi ngan kelapa kat dalam wayang tu.

dia punya lagu pun tak berapa best sangat sebab Hariran dan himesh reshamiya yang buat lagu sound track dia.

13 comments:

KitKet said...

kahkahkahkahkah.. so zool kuar panggung ajer bau sapi ek?

Tok Ketua said...

zool mcm best jer.. efect citer ni lain dari yg lain.. standard hollywood lak tu.. kalah filem kita..

zool irfan said...

dia punya efect memang gempak siol.. best jugak la..

tapi jalan cerita tu buat aku pening..ngan macha macha yang kat dalam tu... macam aku dok kat kuil india jek..

yaya|azura said...

cayalah abam zool......!

NaD said...

entry ni cam entry serious je tapi apsal rasa cam nak tergelak?? hahaha.

aku la ros said...

huh..smlm nyaris2 tgok citer ni... next week aa tgok..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Hari tu nak tgk cite ni, tapi tiket habis, keciwa betul... Kamal Hassan ni is 'the next best actor' after Superstar S. Rajnikanth.

Kakak Tiri said...

Aiseh... dah ada movie baru ke? Dem. Cerita box-ofis tahun lepas pun tak dapat tengok lagi ni ha :'(

Dory said...

PERGHH! caya laaaa.... layaannnnn

~ beaber ~ said...

va va va !!!!...

sue cipot said...

hahahahahaha...
adussss citer jenis mcm ni rupanya yg k.e minat baru lah tau..
kalo nages dlm tu pon xder yg tau kan?
sbp smua mangissssss

Si Tukang Karut said...

hahahahhaa suka kamalahasan bila dia buat tarian kalsik india..so sexyyyyy!!! wuhuuuuuuuu!

SilverFerio said...

sesape nak tgk lagi jom la esok

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com