Wednesday, July 9, 2008

Ohhh angin, sampaikan laguku padanyaa.. yang harum ituu..



sebenarnya dah malas dan dah dah dah dah dah tak larat dah asyik pikir pasal kete ni.. pening dah kepala..tok.. urut sikit tengkok leher ni..



dibalik angin yang bertiup di pintu belakang opis.. terdengar deruan gegararan air cond yang membingit susasana sepi.. dinding kayu berpura-pura dinding batu hanyut dengan warna batunya.. menipu pekerjanya yang dia dinding adalah dinding batu yang sebenarnya dia adalah dinding kayu bertopengkan batu..

aku semak dan rimas dengan kertas fax bersepah di lantai mable palsu.. nak di cari mana ilangnya p.o dan quatation ku.. mananya batang pen hotel hilton ku yang sentiasa tersemat di bakul jaring stationery ku.. mana ilang nya double tape aku.aku serabut lalu ku menggaru rambut ku berkali kali sampai nampak kelemumur tapi tak nampak kutu..

oii boss.. apa kata kau cari org indon kemas tempat kerja ku.. aku binggung mencari barang2ku.. mana hantu, mana toyol, mana kera yang cuba alihkan barang2ku..

aku betul dah naik angin.. aku memang nak naik angin sebab pagi tadi makan roti canai ngan teh ais buatkan perot ku banyak angin.. sori akhdan.. yang kau bau bau tadi tu bukan sampah kat belakang.. tapi aku punya.

pergi masuk pula kat tandas.. huh lega..tapi.. alamak!!paip air dia macam arus air kencing k-e jek.. warggghhh.. ku tenyeh jua tapi mujur tak cedera atau melecet apa apa.

lalu ku duduk di kerusi berwarna biru berbulu sambil menghenjut membujur lalu.. rasa macam tak selesa seluar dalam ku..ku meraba raba... opsss terlupa..ku masuk bilik air semula dan memakai nya semula.. sepatutnya brand HUSH nya di luar tetapi tadi di dalam.. patut tak selesa dia bagian kelangkangnya..

ku sambung balik kerja ku tadi di depan komputer....

eh.. apa kejadah ku duduk di depan komputer ni.. aku mencari dimana p.o dan quatationku tadi..

aduh.. sakit perotku lagi.. akhdan.. sorry sekali lagi..

15 comments:

sue cipot said...

adesssssss ko ni lawak tahap tenuk lah...
sue lak yg sakit perut duk gelak sorang2 kat opis nie...

aku la ros said...

jom makan eskrem 20 posen... slluurrrppppppp

NaD said...

ohhhh...terbalik rupanya. ingatkan tertinggal kat toilet. abam zool...abam zool... kalo la hush puppy tu bleh menyalak.. lemas mintak nyawa dia agaknya. haha.

Gee said...

hahhahahah tergelak sorang2 k.gee

SilverFerio said...

po sapo la jatuh kat sini

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Eh, Bro, masuk Raja Lawaklah musim depan, gerenti menang punyer! Cayalah!

KitKet said...

kahkahkah.. dah gelak guling tahap cipan dah ni

zool ni kan..

yaya|azura said...

kesian akhdan....... abam zool ni pakai spentot terbalik sweet sangat tauu...

Tok Ketua said...

zzooollllll!!!!! ko mmg cilake!!!... aku xleh tahan nak gelak ni... muahahhahahahahahahahahahahaha... zool aku syg ko!.. muahahahahaha... berair mata ku ni tahan gelak sowang2.. adeehh...

Khambeng Madu said...

hahahhaah...ko memnag selalu pakai terbalik...hahahahah

zool irfan said...

hari ni dah start pakai boxer.. selesa dan lapang sentiasa..

yaya jangan buat muka manja manja tau.. nanti langsung tak selesa.. malu kalau k-e nampak..

k-e tak yah pakai apa apa pun takpe..macam tu juga la bentuknya sampai bile2 .. hehe

SitiNur said...

heheh..zul,zul..

Kakak Tiri said...

Kah kah kah... bengong!!

cik tun teja said...

jangan tak pakai lansung udah zool, nanti dia larik sana sini..ko ni kan...adehh..tok tulun tok..dah senak pewut baca citer zool nih..

Hanamichi_Sakuragi said...

adoiiiiiiii boleh plak terbalik

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com