Thursday, July 3, 2008

lagi lagi distributor!!!!!


apa ayat yg sesuai yang hendak ku hunus kepada pomen itu..


1) apa ni bang nizam, tak elok lagi kete saya ni
2) woh , apa butuh kau buat kat distributuh aku..
3) malapetaka apa kau letak kat kete aku sampai tak baik baik ni. yang rosak sikit jek
4) bak balik duit sekali dgn ganti rugi masa aku yg telah kau bazirkan
5) kau nak makan rasuah dulu baru elok kete aku
6) nizam terkozam batang pinang nizam menangis nak bertunang..uwekkk

kau jangan zam.. kau jangan kejutkan singa yang dah lama tido lena.. masuk paper juga workshop kau nanti..

aiiii... tok.. kau setel kan tok. aku dah malas nak pikir ni.

13 comments:

~ beaber ~ said...

kalo dia yg mmg buat few times .. soh jeww dia buat leklok ..

selalu kan ada gerenti??

kalo tak elok jugak errrrr kita bakar jer bengkel tu nanti tak pownn soh nabil antar bom jangka!!

hew hew hew ...


sure kali neh nanti dia watkan leklok keter tue ...

^_^

Si Tukang Karut said...

aha takde gerenti ke...kalau gan kmok dah kene pelempang dah mamat besar k.e tu..silap2 dah kedinding kmok stapler depa...

alamak cam batu api lak aku...nih...mundurrrrr!

KitKet said...

zool nak bodigad ker? meh mamaket pi marah dia ek.. lepas tu mamaket kasi pulas pusat dia. mesti terjongket lepas tu dia mesti xberani nak buli zool lagi

aku la ros said...

abg zool sabar yer.. kalau tak sabar abg zool bawa je mamaket as a bodigad... gerenti pulih sedia kala..

yaya|azura said...

alololo... shiannya abam zool .. meh sini yaya hug meh.. sini meh... alololo comel comel sayang yaya nie....

-me- said...

uihh.. abam zool marah la. dh kuo asap dh tu kut idong tu ha. rilex abam rilex. meh kita gi dating kat pyramid meh

Tok Ketua said...

tok suka tgk zool marah2 ni.. keluar kejantanan dia.. baru kowang tau zool ni seorang yg kacak, kocak dan becak...

zool.. aku rasa ko kene tukar bumper belakang la, mana tau terus elok kete ko...

lu pikir la sendiri!!!..

zool irfan said...

beaber= memang bang.. saya memang nak bakar kedai dia tu..tengok la nanti. nabil, custom made bom untuk aku satu

k-mok= bestnya jadi pompuan.. nak nak kalau datang pms, macam air jek dorang kena belasah.

mamket= ala, si nizam tu sebesar k-e jek..cinonet jek..

ros= mamaket nak hired dia sebagai bodigad mahal. debok jangan cite la.. lagi la mahal..pampers lagi, botol susu lagi.. hehe.

yaya= yaya nak yaya..pelok tak nak lepas.. opsss.. salah parking plak.ehehe . jap ek..

yana= abam zool jarang nak marah2 ni. seskali jek.. i ni pijak semut pun tak mati..

tok=tok.. i need u tok..serius tok.. dapat isap hingus resdung tok baru la elok sikit kete tu.. takpun tok kentut kat muka si nizam tu..

sue cipot said...

meh sini no tipon budak nizam 2.. haip2 besa dia tu.. jahat sgt buli abg zool comei ni.. haip2 sunat kasi potong habis baru tau..

abg zool smpaikan ayat ni kat nizam

"nak keja buat cara nk keja.. sblom aku hentak ko lbh baik ko betulkan keta abg zool.. kang tok jd hulk kepit ko pat ketiak baru tau"

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Jangan Zool..... jangan x buat!

Ko nak bom kimia ker biologi? Kalau bom biologi lambat sikit, nak ternak virus tu makan masa. Tapi bom biologi kedai x musnah, tapi semua org kat dalam tu akan mati...

encik bha said...

jom..pakai mot0

Kakak Tiri said...

Sebenarnya pedang Akak Tiri ni dah mintak darah dah ni. Sian kat kamu Zool... tapi tengah gelak guling-guling ni sampai geletar pegang pedang lepas baca yang nomo 6 tu.

Dory said...

zool, ko try la carik pomen lain. kalau asik xok je. mmg rabak poket weh!

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com