Monday, June 9, 2008

sunyi....

sunyi gak ni.. Rakan sekerja di sini sudah pulang ke kampungnya di keningau di sabah satu minggu.. boss pula akan pergi ke kota kinabalu esok hari.. aku je sorang tak dapat g ke mana2 lagi..sunyi ni.. sunyi...

11 comments:

KitKet said...

ni ajer ker entry hari ni?

zool irfan said...

ha ah.. ngah down ni.. nak cari mood..

Gee said...

olorr.. ciannya..

yaya|azura said...

meh yaya kasi usap sikit .. mesti mood up lepas nie.. hahaha.

Tok Ketua said...

ni jer?... apa barang..

aku la ros said...

sukanyer entry ni.. buat me rasa teruja jer.. errkk.. entry ni pasal apa yer..lupa la pulak..

encik bha said...

moh kita.....

sue cipot said...

alamak napa lak down encik zool? senyum cikittt, uikssss peyut tu control skit encik zool.. ok tahan nafas.. kacak jugak yer.. senyum simpul je tau.. uhh cumil sungguh ank dara sapa nie.. eh silap anak teruna sapa nie...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

aadddoiii...ni mood down ke syndrom down nih? hehehehe...

senyom2...sikit lagi...eleelele...kontrol2 lak dea...kelip2 mata sikit eh...kuci kuci!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Nak suap tak?

Kakak Tiri said...

I tak de lagi you sunyi kan?!

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com