Tuesday, June 3, 2008

Terik..


Cuaca terik di luar sana.. saya tak boleh nak keluar kerna cuaca terik tengahari ni.. saya nak tunggu cuaca sejuk baru saya keluar..terik nya cuaca diluar begitu jua terik jua dalam pejabat saya ini... dah la aircond rusak.. berpeluh saya dibuatnya.. ilang bau deodorant ketiak nivea saya..tapi nasib baik badan saya maintain bau armani black..ia membuat kan designer saya selesa berdampingan ngan saya. ehem ehem


dikejauhan jalan federal h/way ketika ini mungkin sedang sesak dengan bas,lori kereta.. adakah saya harus melalui NKVE atau short cut melalui LDP.. kalau lalui LDP mungkin sana sesak jugak.. oh tidak.. saya tak akan lalu LDP, saya musti lalu NKVE.. ya.. saya musti lalu NKVE untuk sampai di sri damansara..


singgah sebentar minum air kelapa madu di sebelah SHELL mesti nikmat punya lah , nak nak tengah panas2 ni.. tapi saya tak mau makan.. kenapa saya mau makan kalau perut saya belum lapar.. kalau saya makan nanti saya kenyang.. dah kenyang nanti macam mana saya nak makan lagi..saya nak makan sup kambing petang ni... kalau saya makan nasi lauk ikan kari tengahari ini, saya mungkin tak dapat makan sup kambing ni.. baiklah.. saya buat keputusan saya tak mau makan nasi pada tengahari ni..anda semua setuju..


kalau semua setuju.. izinkan saya berlalu pergi menjalankan kewajipan saya untuk memudahkan kerja orang lain.. ok.. dipersilakan..


tok kira semua sekali berapa..nak bungkus sup kambing untuk orang2 kampung..

15 comments:

Gee said...

olo baiknyerlah dia blanjer suma org2 kg.. :D

Hanamichi_Sakuragi said...

d persilakan en.zool...jalankan tanggung jawab anda ok

Tok Ketua said...

ok.. semuanya RM34.75... xpe sbb zol slalu mkn kat warung tok.. tok bg RM 15.00 je la..

nah ngan kepala2 kambing skali tok bg...

aku la ros said...

erkk..betul ke zool yang banjer.. cam tak caya jer.... pepeun tenkiu la.. bbuuurrgggg... alhamdulillah.. kenyang... leh tambha lagi tak?

-me- said...

sup gearbox ade tak?

Si Tukang Karut said...

hehehehehe pening bace....lagi susah dari hafal abc

yaya|azura said...

yaya nak sup torpedo!!!!!

zool irfan said...

sup torpedo k-e siap...
sowi la kalau tak kenyang..
maklum la. hehehhe

Khambeng Madu said...

muahahahah..sial

Tok Ketua said...

muahahaha.. siot tul...

yaya|azura said...

adeiii... sudah sedia maklum tapi awat kasi sup torpedo k.e gakk??

KitKet said...

kahkahkahkahakha... *gelakguling*.. jap nak imagine.. ermmmm

sue cipot said...

kepala kamben tu sapa yg makan? sup lidah kamben.. sup otak kamben.. uwekkkk kembang tekak aku weh korang ni kan...

Kakak Tiri said...

Hahahahaha... Zool, sup torpedo tu dah basi laaa.

zool irfan said...

tetiba baca balik entry ni..
mengarut je saya ni..

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com