Sunday, June 1, 2008

Mandom...




aduh.. apa pasal la hari ni hari isnin.. tak best betol la.. jarang saya rasa emosi sebegini...macam tak best jek..biasanya saya chill macam biasa tapi hari ni macam.. aduh.. tak best la..


dah lah alat kumbahan besar saya bermasalah pagi-pagi ini.. ia hampir nak kuar pagi tadi tapi tak boleh.. aduh.. azabnya.. jiwa kacau betul la...


dulu semalam dan semalam seronok sangat berjoli tanpa menghabis wang komisen yang banyak..marathon movie bersama kekasih-kekasih hati... berboling, bersiar2 di setiap lot lot parking di klang valley.. melawat 15 plaza tol dan membasuh kereta sambil main baling-baling air.. huh.. seronotnya.. nak nak plak malam tadi saya dapat baekk punya mimpi...lantas loceng jam berbunyi .. aduh.. potong stim betul la..


untuk saiko minda saya ni maka terpaksa la berpikir dgn cara positif.. kerja ni adalah satu ibadah.. bila kita ingat ia satu ibadah..kita ingat la pahala dan rahmatnya....
ok.. dah la tu. nak g tandas jap.. nok cuba try we tubik..



8 comments:

KitKet said...

doh tubik ko belum? gi makae pisae nu

Tok Ketua said...

natang tul.. mkang ikan atas pinggang..

zool irfan said...

ni jap lagi nak beli pisang lah..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kena tukar spare part tu.

SitiNur said...

abe zul ni..mcm2 la..hehe

Si Tukang Karut said...

heheheheh minum jerr 100plus nanti kumbahan akan kembali normal...LOL

Kakak Tiri said...

Makae pisae makae betik, soh bulih tubik! Tubik doh??

cik tun teja said...

kalo tak tubik, masa mencangkong tu senget badan dan kaki belah kiri, pehtu tahan napas sat..dan pelan2 meneran..nanti sonang dia kuar..

samat meng uh-uh! :P

Friends

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com